fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
199 lei
Get Started

Bine ai venit la cursul online
CUM SĂ (NU) TE CERȚI ÎN RELAȚIA DE CUPLU

Unul din lucrurile pe care TOȚI le experimentăm sau le vom experimenta în această viață este cearta sau conflictul deschis cu partenerul nostru de cuplu.

Scopul cursului este de a te ajuta să găsești împreună cu celălalt cea mai bună rezolvare sau soluție a motivului pentru care conflictul a pornit în primul rând, cu cele mai puține resurse de energie și timpVei afla lucruri care sunt menite să te sprijine în dezvoltarea ta și a relației de cuplu sau căsniciei tale.

Accesul la curs nu este limitat în timp, fiind tipul de material la care poți să revii periodic pentru a-ți reaminti lucrurile importante care ne scapă în viața de zi cu zi. Cursul este în format video, are 6 Module si 26 de Lecții. În total, ai o oră și patruzeci și cinci de minute pentru a parcurge cursul și a avea un plan de acțiune.

Recomandarea mea este să aloci cursului ceva mai mult timp, să faci pauze pentru exercițiile de introspecție și auto-analiză. Doar așa vei putea să beneficiezi la maxim de pe urma cursului și vei avea un plan de acțiune cu ceea ce urmează să faci.

Enjoy it!

Ce vei învăța: